torsdag 5 mars 2015

Välkommen Gertrud!

Under hösten påbörjade jag och Maja Karlsson (Majas Manufaktur) ett samarbete kring en kofta i Garnasinne Undyed DK. I måndags kulminerade det hela i att vi stolt kunde presentera Gertrud - en kofta, designad av Maja! Den vintageinspirerade koftan är ljuvlig med sina puffärmar och fina spetsbård och en glädje att sticka.

Nu kan man köpa mönstret för sig eller ett helt materialpaket till Gertrud i webshopen. I paketet ingår garn och mönster och det finns möjlighet att kombinera det med fina knappaket som Maja har valt ut. Knapparna finns i olika varianter och kommer förstås från Majas Manufaktur.

I samband med mönstersläppet har Maja och jag dragit igång en knit-a-long (sticka tillsammans) på Facebook. Där kan alla som stickar Gertrud gå med och inspireras av varandra, hjälpas åt, komma med tips och frågor och visa bilder på stickningarna. Välkommen in i värmen i gruppen Gertrud KAL!

Maja har själv skrivit en hel del om Gertrud på sin blogg Husmorsskolan, jag kan varmt rekommendera bloggen, besök den och läs om Gertrud och annat spännande.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.