torsdag 28 augusti 2014

Förberedelser för Bornholm och garnsläpp

Garnsläpp på Strik Bornholm

Nu är det fullt upp här på Garnasinne. Förberedelserna för Strik Bornholm nästa helg pågår för fullt och det har äntligen kommit en leverans från England med Garnasinne Undyed som nu ska få etiketter innan vi åker. Det kommer bli garnsläpp både när det gäller Garnasinne Undyed och Purl Alpacka Design på just Bornholm, efter det ska garnerna komma upp i webshopen snarast möjligt. Här är en bild på Garnasinne Undyed, så som det såg ut när leveransen kom i måndags.


Uppstickning pågår

Man vill ju provsticka lite när det kommer nytt garn. I Garnasinne Undyed 4 ply har jag än så länge bara hunnit göra ett par Handledsvärmare Påfågel, det är osäkert om det hinner bli några fler färdiga projekt innan resan.I Purl Alpaca Design har det blivit lite mer, jag har stickat en Breeze top och en Fantasia cowl. Jag håller även på med en bolero som kanske eller kanske inte blir klar tills vi åker.


Färgning med Jeaba kallfärg

Dessutom fick lite tid till att färga garn med Jeaba i söndags. Jag färgade på vit 2-trådig ull från Ullcentrum som jag härvat om i små minihärvor. Det blev mest röda toner den här gången.


Webshopen öppnar för samtliga EU-länder

I samband med att vi besöker Bornholm kommer vi dessutom att göra webshopen tillgänglig för alla länder inom EU så att det går att beställa garn från Garnasinne oavsett vilket EU-land du befinner dig i. Detta kommer ske någon gång inom den närmaste veckan.

Ja, det var en liten rapport om vad som händer just nu. Glöm inte att följa @garnasinne på Instagram och Facebook för att få uppdateringar lite oftare!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.