onsdag 30 juli 2014

Omtanke från Arvika

Det är alltid roligt att få se vad ni stickerskor åstadkommit med garnet ni köpt från Garnasinne. Då och då dyker det upp bilder online där ni visar era fina alster, ibland får man rent av se dem i verkligheten! Men visst är det något speciellt med att få ett foto som är framkallat på klassiskt vis och skickat med posten i ett frankerat kuvert? Att det sedan är en bild på något som en omtänksam själ stickat till ett behövande barn i Rumänien värmer extra mycket. Omtanken om andra, även de vi inte känner på alla tänkbara platser här på jorden, är ju en av grundpelarna i Garnasinnes filosofi och en av anledningarna till att jag drog igång företaget från början.

Jag träffade Kerstin när jag och Maja hade vår garnfest i Arvika och jag nämnde henne i det här inlägget. Min uppfattning av Kerstin är en varm och glad människa med hjärtat på det rätta stället. Nu kom det alltså ett kort från henne med posten i förra veckan. Här ser ni bilden hon tagit på det som ska skickas till Rumänien.På baksidan av kortet har hon skrivit:

Hej "Garnasinne"!
Så här förvaltade jag inköpet av ditt gråa garn. Jag har stickat en "Jemenklänning"en mössa och ett par strumpor. Dessa skall få ingå i en hjälpsändning som alla kyrkorna skall skicka till Rumänien. (Eventuellt skall jag följa med och hälsa på i byn dit hjälpsändningen skall gå. Det var en trevlig workshop / utställning ni hade. Allt gott i framtiden.
Kram / Kerstin D-J

Stort tack till dig Kerstin, inte bara för din omtanke om barnen i Rumäninen utan även för att du tänkte på att skicka ett kort till mig. Jag hoppas att du kommer iväg till Rumänien och att vi får veta mer om din resa dit.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.