onsdag 4 juni 2014

Garnfesten i bilder (och några ord)

Här är några bilder från Garnfesten i Arvika helgen som gick. Det var alltså Garnasinne och Majas Manufaktur som gick ihop och öppnade en pop up-butik där vi bjöd på fika och höll workshops.

Till att börja med vill jag bara berätta att lokalen vi var i var fantastisk, Ritz foajé är rymlig med härlig atmosfär! Vi dukade upp våra bord vid fönstren och ställde iordning ett bord workshops och fika längre in. Det var en hel del folk som tittade förbi och många ville prova på både att göra kärleksknutar och pompoms. Någon skulle åka från Karlskoga till Deje men tog en liten (eller ganska lång) extrasväng förbi oss för att kika in. Det var väldigt trevligt att träffa alla er som dök upp! Ett litet extra tack till Kerstin som tittade in både fredag och lördag och som dessutom gav oss fina små presenter!

Som en bonus fick jag och Maja möjlighet att lära känna varandra ordentligt och vi tillbringade halva nätterna med att sticka, småprata och bolla idéer med varandra. 

Här kommer mina bilder, vill du se fler så kika på Majas blogg Husmorsskolan, Maja hade med en riktig kamera som hon tog många fina bilder med.


Vi bjöd förstås på fika

En del av vad Garnasinne erbjöd

Pompoms och kärleksknutar

Jag och Maja

Mina systerdöttrar kom och provade att göra pompoms

Workshop i kärleksknutar (foto av Maja)

Maja vid sin praktiska strykbrädsdisk

Jag i Garnasinnehörnan

Kerstin och Maja

Snyggaste cykelbyxorna har Kajsa stickat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.