onsdag 25 juni 2014

Bloggat om Stickspår

Vi tycker att det är så roligt att vårt Stickspår är så uppskattat! Efteråt har vi fått så många positiva kommentarer och några har skrivit om Stickspår i sina bloggar. Till exempel har Petra har berättat hur viss klänning som hon bar ledde till att hon återsåg en stickkompis från förra Stickspår. Hon har även tagit en massa fina bilder. Detta inlägg finns på Petras blogg Med passion för textil.

Carina har skrivit några rader tillsammans med ett par bilder på sin blogg CoseDiCarina

Gerd var, en av alla dem som både var med på Stickspår och sticknicken som följde i Bältesspännarparken, ett WWKIP-evenemang anordnat av Sticknätverk i Väst med Lisa Bomble i spetsen. Gerds blogg heter Stickkorgen. Vill man läsa mer om sticknicken så kan man besöka Lisas blogg Visalisa.

Madeleine fastnade för Centurion och har redan stickat en egen version där ett par detaljer är ändrade. På hennes blogg Cottemor har hon lagt upp fina bilder på den.

Tack för fina ord och att vi fick ta del av era bilder!


2 kommentarer:

 1. Vi var där! Om någon vill lyssna på vår podd där vi till o med han med en kort rapport direkt från spårvagnshallen så gå gärna in och lyssna! http://skapligtkreativt.se/?p=102

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt, det låter som ni hade kul! Ni är välkomna att åka med även nästa gång som förmodligen kommer bli någon gång under senhösten.

   För den som vill lyssna på inlägget om Stickspår så är det ca 38 minuter in på podden.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.