torsdag 9 januari 2014

Stickfest och julrea

Stickfest i Väst 2014

Nu har både jul och nyår passerat och här har vi passat på att njuta av ledigheten med extra sticktid och tid för att umgås med nära och kära. Det känns som det nya året startat lite sömnigt men nu börjar vi piggna till!

Och plöstligt inser man att tiden fortsatt gå och redan i morgon är det dags för den som vill anmäla sig till årets Stickfest i Väst (SiV)! Årets SiV kommer med våren och äger rum 28-30 mars. Var på hugget, kl 10:00 öppnar anmälan, vill man ha plats att bo över så kan jag berätta om att de platserna brukar gå åt ganska fort.

Läs mer och anmäl dig till SiV här!

På årets SiV kommer det som vanligt att erbjudas många workshops för den som vill. Bland annat kommer jag att leda två olika workshops i patentstickning, en på lördagen och en på söndagen. På lördagen testar vi vanlig patentstickning och på söndagen kör vi patentstickning i två färger (se bilder nedan). Vill man vara med på båda så får man rabatt!

Patentstickning är en spännande teknik med många möjligheter som man kanske inte förknippar med ordet patentstickning i första hand. Genom att öka och minska, variera aviga och räta så kan man få fram många spännande mönster.

Här kan du läsa mer om vilka workshops som erbjuds!

Julrea pågår

Till slut vill vi hälsa God fortsättning på det nya året och påminna om julpriserna i webshopen, priserna gäller veckan ut så passa på att fynda garner till årets nya projekt!

Julpriserna hittar du här!

Patentstickning i en färg

Patentstickning i två färger


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.