tisdag 26 november 2013

Om ett riktigt lyckat Stickspår

Först och främst vill vi säga stort tack till alla som var med på Stickspår, för att ni deltog och för alla uppskattande kommentarer efteråt! Många av er har önskat fler Stickspår vilket vi givetvis tagit till oss och redan börjat planera för. Just nu lutar det åt att nästa Stickspår i Göteborg blir till sommaren, men vi ser även över möjligheter att genomföra det även på andra orter.

Stickspår i vackert väder

I strålande solsken anlände spårvagnen Drottningtorget, där det stod en stor samling stickerskor och väntade på att få kliva på. De välkomnades ombord på spårvagnen där det fanns möjlighet att köpa fika, slå sig ner och sticka och umgås med varandra, medan vi rullade iväg. I främre vagnen fanns Garnasinnes lilla butik uppställd i bakre änden. Många valde förstås att klämma och känna på garnet och en hel del nystan och härvor hittade nya hem.

Efter en stund kom vi till Vagnhallen i Gårda där det gavs tillfälle att besöka toalett och byta plats med varandra. Vi tycker att det var roligt att så många valde att byta vagn under pausen.

Vi körde ytterligare en vända och avslutade med en tur över till Hisingen. Vi tackar Tina för tipset att åka över Götaälvbron vid solnedgången. Det blev väldigt fint att ta den turen innan vi slutligen återvände till Drottningtorget för avstigning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.