måndag 11 november 2013

Det händer grejer

Flera deadlines hopar sig och samtidigt har nu sonen varit sjuk ett tag. Det är förstås inte första gången det händer när man har barn i förskoleåldern, men då finns inte riktigt tiden att hinna med allt jobbrelaterat och bloggen har blivit lite eftersatt. Här kommer i alla fall en liten uppdatering.

Stickfest i Väst

Det stickas förstås en massa, det brukar gå bra även med en liten sjukling. Här är en liten tjuvtitt inför vårens Stickfest i Väst, då jag kommer att hålla i ett par workshops. Programmet kommer snart upp på hemsidan för Stickfest i Väst och då kommer jag även här att avslöja vad det blir för workshops.


Stickspår

Vi jobbar även på med Stickspår som kommer gå av stapeln söndagen den 24:e november. Vi har fått in intresseanmälningar nog för att fylla alla platser, så nu har de som visat sitt intresse fått ett mail där vi ber dem göra en formell föranmälan för att vi ska veta vilka som kommer, så att vi kan fylla på med fler om någon uteblir. 

Julgarnsförsäljning

Ytterligare ett evenemang har i dagarna poppat upp i planeringen. Vi kommer att finnas med på Julgarnsförsäljning i Sally Bazar Studio i Göteborg onsdagen den 11:e december tillsammans med Magasin Duett, Tant Kofta och Birgitta Forslund som skrivit boken Älskade Kofta. Mer information om detta kommer framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.