fredag 4 oktober 2013

Sist ut är ulliga underbara...

Willow Fairy Wool


"Jag älskar allt som har med ull att göra, färga, spinna, sticka, bära... Jag är helt enkelt en ullig typ av människa. Stickningen fick jag nog med mig via modersmjölken, spinna lärde jag mig på Irland när jag var nitton och när jag sedan började färga ull och garn själv så var det totalt kört, jag satt helt enkelt fast i ullträsket. Och lika glad för det är jag.

Men det blir ju inte alltid precis som man tänkt sig när man färgar och ganska ofta spinner jag bara för att det är kul och utan att jag har ett speciellt projekt i åtanke och med tiden växte mina "små" högar. Det var då jag började med en liten out let via min blogg och när jag sedan blev riktigt fast så startade jag upp min nuvarande webshop på Etsy.

Men även att det är bekvämt med en webshop, speciellt som jag jobbar heltid också, så är det bästa att få träffa sina kunder och tjöta garn och fibrer, för det är ju det man brinner för trots allt - tjötet alltså ;-)"

Ulrika kommer ha med sig underbara fibrer och handspunna garner för försäljning på Garnfesten. Hon kommer dessutom ha med sig slända och spinnrock så man kan få prova på att spinna med Ulrikas hjälp.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.