torsdag 26 september 2013

Först ut är...

Epikurea!


"Jag som driver företaget heter Emma Hammarstedt och är en lugn och positiv person med ett hjärta som brinner både för massage och miljö. Det är därför som mina handdukar är av miljövänlig bambu och min olja är både ekologisk och rättvisemärkt.

Att jobba med händerna för att få människor att må bra känns som ett yrke som gjort för mig. Jag vill fortsätta att lära mig mer om människokroppen och kommer nog aldrig se mig själv som färdig i mina studier.

Jag är född i Sundsvall, uppväxt i Floda, men är nu bosatt i Göteborg tillsammans med min sambo och två katter."

Emma har med sig sin massagestol till Garnfesten så passa på att få en en skön massage när du är där.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.