fredag 26 april 2013

Snygga små benvärmare

Våren är på gång och de tjocka benvärmarna jag gått med hela vintern är lite väl varma nu, men det är fortfarande inte så varmt att jag vill gå utan. Därför letade jag på Ravelry och hittade Undercut Legwarmers jag föll för direkt. Detaljen med de påsydda knapparna tycker jag är så fin!

Till ett par benvärmare räckte ett nystan Iloyarn Alpaca Superfine 3/11 gott och väl. I mönstret står det sticka 3,25 mm men det hade jag inga så jag stickade dem på 3,0 mm och då fick jag rätt stickfasthet (tänk på att vi stickar olika hårt och sticka en provlapp om du är osäker). Mönstret är skrivet så att man kan välja mellan att sticka dem runt eller fram och tillbaka och sedan sy ihop. Knapparna är köpta på nyöppnade Magasin Duett som säljer en massa fina vintageknappar.

Jag är så nöjd så det fick bli en liten dans framför kameran! Som vanligt går det att klicka på bilderna för att se dem i större storlek.
1 kommentar:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.