onsdag 10 april 2013

Härlig positiv feedback


Carina var en av deltagarna i Möbius - en vriden workshop som jag höll på Stickfest i Väst och hon skriver så fint om kursen på sin blogg.

Redan på fredagen efter lunch började jag med en work-shop, ”Möbius”. Har kollat lite på nätet tidigare men tyckt att det verkade mest krångligt. Det var Åsa Argéus som lärde mig och jag är henne väldigt tacksam för det. Du är en bra lärare Åsa. Först så skulle man lägga upp maskorna på ett för mig helt nytt sätt. Och sedan skulle man börja sticka. Hade ingen kabel som räckte till utan det fick jag låna en av Eva som satt bredvid. Första halva varvet var död, pest och pina. Jag tänkte, aldrig mer. Kul att testa men det här kommer jag aldrig att göra om. Sedan bara det rann på och jag började tänka, vilket mönster kan man tänka sig att ha på nästa. Spets kanske. Det var helt klart jättekul. Förstod senare att de andra fem upplevde det precis likadant.

Tack för dina fina ord Carina! Det var roligt att hålla workshopen och se er gå från tveksamhet (funkar det verkligen? Klarar jag det här?) till klarhet och sedan se era alster växa under helgen.

Carinas blogg heter Carinas liv och stickning, där finns resten av inlägget om SiV och flera fina bilder.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.