måndag 29 april 2013

Ännu en Kärlekssjal på gång inför sommaren

När vi var i Humlekil för ett par veckor sedan fick jag glädjen att lära några av deltagarna hur man virkar kärleksknutar. Det var ett tag sedan jag själv virkade kärleksknutar men genom att visa andra blev jag själv inspirerad och bestämde mig för att göra ytterligare en Kärlekssjal. Nu har jag påbörjat den och jag virkar den i Manos Serena och valde färgen Lily Pad som är vackert melerad. Man ser redan nu hur vacker den kommer bli!

Mönstret på Kärlekssjal är gratis och innehåller tydliga instruktioner på hur kärleksknutarna virkas. Varning utfärdas då detta lätt kan bli beroendeframkallande! Jag vet flera som inte kunnat sluta, utan virkat sjal efter sjal när de kommit igång! Men för många sjalar kan man väl inte få egentligen?

Om du har ett Ravelry-konto kan du få inspiration genom att klicka här och titta på fler Kärlekssjalar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.