måndag 18 mars 2013

Omtumlande SiV

Igår kom vi, mycket nöjda, tillbaka efter en fantastisk och omtumlande helg på Stickfest i Väst, som i år hölls på Gottskär Hotell.

Vi kom dit på fredag förmiddag och laddad med en mycket god lunch på hotellet drog jag igång Möbius - En Vriden Workshop tillsammans med några förundrade stickerskor. När jag visat vad vi skulle göra var deras ansiktsuttryck blandade från tveksamhet (det där kan ju inte fungera, eller?) till förundran. Efter ett par timmar av hög koncentration och ett antal koppar kaffe var ändå alla igång med sina stickningar och det var en glädje att kunna följa framstegen de gjorde på egen hand under helgen.


Under lördagen och söndagen var det försäljning på torget dagtid. Vi hade fullt upp och vi hade tur att Lea var där och kunde hjälpa när det var som mest att göra.


Under helgen var det många aktiviteter planerade. Efter middagen på fredagskvällen blev det garnlotteri med massor av vinster följt av en quiz som vårt lag faktiskt vann! På lördagen fortsatte det med workshops för SiV-besökarna hela dagen medan vi stod på Torget. De som inte var med på någon workshop tog det lugnt med stickning, spinning eller det som passade dem bäst. Det gick även att få en manikyr om man så önskade.

På lördagskvällen var det dags att kora Snabbaste Stickaren i Väst 2013. Efter fem heat med 8-9 personer i varje var det final mellan de fem som vunnit heaten. Årets vinnare blev torgvärdinnan Ingela Karlsson.

Hela helgen var som en lång mannekänguppvisning med alla sorters stickade plagg. Det är härligt inspirerande att omges av allt detta och med sig hem har man massor av idéer till nya projekt man vill dra igång.


Stort tack till Linda Berglund Skrubbe på Deisy Design och SiV-teamet som anordnat detta evenemang, vi hoppas att vi får vara med på fler framöver! Ett extra tack till mina fina workshopsdeltagare och alla de trevliga grannarna vi hade på torget. Ni bidrog till den härliga stämningen hela helgen!


1 kommentar:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.