torsdag 17 januari 2013

Ta chansen att lära dig något nytt i vår

Garnasinne erbjuder tre spännande och inspirerande kurser i stickning under våren. Kurserna ges i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och anmälan sker till dem via länkarna nedan. Har du frågor om någon kurs så tveka inte att skicka ett mail till info@garnasinne.se.

Sticka för nya och gamla

Först ut är kursen Stickning för nya och gamla som är en inspirerande kurs för den som vill komma igång med stickningen. Den passar både för den som stickat tidigare men känner att en nystart med grunderna i stickning är det som behövs för att komma igång igen, och för den som aldrig stickat förut. Under kursen går vi igenom grunderna för att sedan prova på att sticka något enkelt och roligt som var och en själv väljer.

Läs mer och anmäl dig här

Just knit - Stickengelska

Detta är en kurs för dig som redan kan sticka och har upptäckt alla dessa underbara mönster på engelska men inte riktigt vågar ge dig på dem. Här får du bekanta dig med de grundläggande begreppen på engelska och känna på att det faktiskt inte är så svårt.

Läs mer och anmäl dig här 

Spetsa till stickningen

Många upplever att spetsstickning ser väldigt komplicerat ut, det kan det visserligen vara men man kan sticka många vackra spetsmönster utan att det behöver vara svårt. Det kan bli en riktigt aha-upplevelse att upptäcka hur ett par omslag och hoptagningar kan bli till spets i böljande vågor eller vackra lövformationer.

Läs mer och anmäl dig här


Studieprogram i brevlådan

Kurserna hittar du som är Lerumsbo även i Studieförbundet Vuxenskolans Studieprogram våren 2013 som kom i brevlådan tillsammans med Lerumstidningen idag. Det har dock smugit sig in ett tryckfel i programmet, det står att kursen Just knit - Stickengelska går på lördagar, det är dock tisdagar som gäller, datumen är alltså rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.