tisdag 6 november 2012

Varmt tack!

Garnasinne vill tacka alla som gjorde ettårsjubileet till en alldeles speciell dag, det blev verkligen en Garnfest med stort G! 

Det kom mycket folk till garnfesten, för vad värmer väl bättre i höstrusket än mysiga garner och en kopp kaffe eller te tillsammans med så många andra likasinnade? Många passade på att prata med Katrin Bawah och Visalisa som gärna visade olika tekniktips för den som var intresserad. Visalisa finns längst till höger på den högra bilden nedan.


Garnasinnes Åsa fick bland annat hjälp av Lea Niiniskorpi som gjorde ett kanonjobb med att hjälpa de som var intresserade av att köpa garner.


I köket fanns det flera goda medhjälpare som fixade gott kaffe och te och skötte allt annat kring fikat som Garnasinne bjöd på. Ett speciellt tack till Åsa Bergsten som bakat fantastiska mini-cupcakes och kanellängder. 


Bland besökarna fanns bland andra Susanne Liljelid från Massor av Garn, som Garnasinne firade Världsstickardagen tillsammans med i somras (klicka här för att läsa mer om det). På bilden längst till vänster nedan syns Katrin Bawah och Susanne Liljelid i samspråk.


Tack till Katrin Bawah, Visalisa, Epikurea och Tobbelobbe för er medverkan och sponsring av priser till tävlingen. Vinnarna i tävlingen kommer att utses inom kort och presenteras här på bloggen. Vinnarna kommer även meddelas via mail eller per telefon.

Slutligen ett extra tack till Niklas Stigberg, dagens eminente fotograf!

Håll nu ögonen öppna och följ Garnasinne, för det kommer fler spännande evenemang framöver, det lovar vi!

Tack allihop, sticka lugnt och välkommen åter!
2 kommentarer:

 1. Åh så fint :) ni verka ha haft det mysigt och Grattis till ett år!
  Men vad är det för fint du har över axlarna ?? Jätte fin :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Hanna! Hoppas att du har sett att det kommit upp ett blogginlägg om sjalen, du hittar det här: http://blogg.garnasinne.se/2012/11/vad-var-det-for-sjal.html

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.