tisdag 27 november 2012

Favoriten Smarge

Förra året stickade jag en Smarge till mig själv och den har blivit en riktig favorit som används dagligen såhär års. Jag virar den oftast dubbel kring halsen som på bilden nedan, men den går att bära lite så som man känner för det och man kan dra upp den som en huva över huvudet om man saknar mössa.


Nu har jag en vännina som jag gärna ville ge en present för hon har gjort så mycket fint för mig, så jag frågade vad hon skulle vilja ha om hon fick önska sig något stickat. Det hon allra helst ville ha var en röd Smarge! Självklart stickade jag den till henne och hon blev jätteglad när hon fick den. Här är några bilder som togs innan den skickades iväg.

Smarge är både rolig och snabb att sticka så om du har någon du håller av som du vill ge en härlig, varm julklapp så tror jag nog att du ska hinna klart om du börjar nu.

Smarge är designad för garnet Manos Wool Clasica, till mig själv valde den lila färgen Limpopo och till min vän den röda Bacchus. Du kommer direkt till mönstret om du klickar här.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.