tisdag 14 augusti 2012

Inspirerande aktiviteter i samarbete med SV

Kom och låt din kreativitet få näring genom de aktiviteter som Garnasinne kommer genomföra i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan (SV) i Lerum under hösten. Man får givetvis delta även om man inte är Lerumsbo! Både kurser och stickkaféer ligger på ett par minuters gångavstånd från tågstationen i Lerum. Från Göteborg tar det ca 15 minuter med pendeltåget till Lerum, ungefär lika lång tid tar det från Alingsås.

På SV:s hemsida kan ni läsa mer och anmäla er till kurserna. Klicka på rubrikerna för att komma till SV:s sida.

Kurser

Kurserna kommer hållas i lilla salen i Tingshuset i Lerum, bara ett par minuters promenad från tågstationen.

Virka roliga amigurumis

Amigurumis är små, uppstoppade figurer som kan se ut nästan hur som helst. Vi går igenom hur man bygger upp och skapar sin egen personliga amigurumi.
Inga förkunskaper krävs!

Virka roliga amigurumis för ungdomar

Som Virka roliga amigurumis ovan men riktat till ungdomar.


 


Spetsa till stickningen

Många skräms av att spetsstickning ser så svårt ut men genom denna kurs upptäcker du förhoppningsvis att det faktiskt är lättare än du tror. Det handlar bara om att göra omslag och hoptagningar på rätt ställen för att skapa de vackra spetsarna. 

Evenemang


Stickkafé 

Varannan tisdag på Delikatesskaféet i Lerum med start 4:e september träffas vi och stickar, fikar och har trevligt tillsammans. Ibland kör vi någon workshop. Ingen föranmälan behövs och alla är välkomna!

Alpacka från Bolivia

Cecilia Holm från Iloyarn besöker oss på stickkaféet den 18:e september för att visa bilder och berätta om de underbara alpackorna och om Bolivia, där produktionen av garnerna sker under schysta förhållanden för både djur och människor. Välkomna!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.