tisdag 19 juni 2012

En helt fantastisk dag i Kyrkås!

Världsstickardagen i Kyrkås blev verkligen en succé! Susanne Liljelid på Massor av Garn hade ordnat en välplanerad heldag i stickningens tecken.


Alla som kom bjöds på en härlig salladslunch med goda tillbehör och hembakat bröd. Detta följdes av kaffe med kaka och godis och ett lotteri med många fina garnpriser som delades ut till glada vinnare. Garnasinne fick äran att bidra med förstapriset i lotteriet, en härva Manos del Uruguays Serena och mönster till Kärlekssjalen som blivit så populär! Den omåttligt lyckliga vinnaren av detta paket blev Eva Edberg som med ett brett leende kommenterade sin vinst med att det var precis det hon helst ville vinna, hon hade just suttit och beundrat sin väninnas sjal av kärleksknutar och sagt att hon också ville göra en. 

Serena-vinnaren Eva Edberg såg genast till att få sitt garn uppnystat
Stickningarna poppade fram ur korgar och väskor och efter lotteriet fick vi som var med och arrangerade presentera oss. Förutom Garnasinne och Massor av garn var Visalisa där med sina mönster och sambon Tobbe Lindblads virknålar och knappar. 

Jag vill speciellt nämna att Gisan Dahlström var där och representerade Hjälpstickan. Hjälpstickan är ett fantastiskt initiativ av Ulrica Loeb som förmedlar värmande, stickade kläder till hemlösa runt om i Sverige. En av de största kostnaderna för Hjälpstickan är dock frakten, den kan alla bidra till, både stickkunniga och icke stickkunniga, genom att bli stödmedlem. Klicka in på hjalpstickan.se och läs mer!

Gisan Dahlström representerade Hjälpstickan
Tack Susanne och alla andra för en fantastiskt världsstickardag i natursköna Kyrkås! Vi ser fram emot att ha fler evenemang tillsammans!

Här är några bonusbilder från garnboden.Garnförsäljning i garnboden

Jag hann sticka lite på en sjal i Manos Lace

Fantastiska Susanne Liljelid bland Massor av Garn

Farväl fina garnbod, vi ses snart igen!


2 kommentarer:

  1. Det var en underbar dag! Jag hoppas på fler tema-, kurs eller lägerdagar med er :-) //Gisan

    SvaraRadera
  2. Tack själv! Det var så mysigt, så! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.